Zsinórban tizedik alkalommal a fehérvári gyerekek a legjobbak!

hegedus_bendeguzbalra_archiv
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest

hegedus_bendeguzbalra_archiv

XV. HANSHI KUPA 25 csapat indult idén a XV. Zen Bu Kan Kempo Hanshi Kupán, melyet Budakalászon rendeztek az elmúlt hétvégén, és amelyen kiemelkedő eredménnyel zártak a székesfehérvári gyerek korosztályú kempokák.

E kategória csapatversenyét ugyanis immáron tizedik éve(!) nyerte meg zsinórban olyan team, amelynek tagjai Takács Attilának, a Székesfehérvári Kempo SE vezetőjének tanításain nevelkedtek. A győztes csapat tagjai: Törzsök Petra, Törzsök Réka, Hegedűs Bendegúz, Bara Gábor, Baricz Máté. Második helyen a Csákvár végzett, míg a Székesfehérvár II. – Sárosd a negyedik lett.

Női csapatversenyben a sárosdi kemposok az előző évi aranyérmük után idén bronzérmet szereztek, míg a férfi felnőtt versenyben a 14 induló, egyenként öt főből álló csapat közül a negyedik helyet szerezte meg a Székesfehérvári Kempo SE.

koncz_viktoria_archiv

Egyéni versenyszámban a nőknél viadal kategóriában, könnyűsúlyban Koncz Viktória első helyen végzett. Szintén egyéniben, a férfiaknál pusztakezes viadalban, félnehézsúlyban Staudt György 2., középsúlyban pedig Gál Szabolcs 3. lett. Utóbbi két kempos teljesítményének értékét tovább növeli, hogy a pusztakezes viadal az egyik legkeményebb szabályrendszernek számít.

A XV. Zen Bu Kan Kempo Hanshi Kupa nemzetköziségét a Lengyelországból és Szlovákiából érkezett versenyzők, valamint a komplett Román Kempo Válogatott jelentette.

További eredmények ITT megtekinthetőek!