Újabb rekord a Csákvár Kupán

_mg_6558
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest

_mg_6558

A tavalyi után idén is nevezési rekordot döntött a Csákvár Kupa Zen Bu Kan Kempo Országos Gyerek Verseny. A kilencedik alkalommal megrendezett utánpótlás viadalon 140 kempóka indult, ugyancsak rekordnak számító 80 kategóriában.

_mg_6580

Hatalmas érdeklődés és magas szakmai színvonal jellemezte a IX. Csákvár Kupa Zen Bu Kan Kempo Országos Gyerek Versenyt, amelyet az elmúlt hétvégén tartottak a Fejér megyei településen.

img_1835

A nagy érdeklődés miatt a szervezők három tatamival várták a gyerekeket. Délelőtt a technikai versenyszámok (formagyakorlat, fegyveres formagyakorlat, szinkron formagyakorlat, önvédelem), délután pedig a küzdelmi számok (földharc, 3 pontos küzdelem, chikara curabe, full-contact) lebonyolítására került sor.

img_2126

Az esemény díszvendége volt Soke Dr. Harnos Imre (10. dan), a Zen Bu Kan Kempo Ausztráliában élő nagymestere, aki rendkívül elégedett volt a látottakkal: „Le a kalappal a gyerekek előtt! Amit én láttam ma, az arról tanúskodik, hogy valamennyien felkészültek, és komolyan veszik a Csákvár Kupát. Ez egyben a feketeövesek tudását is tükrözi, hiszen csak jó alapokkal, komoly ismeretekkel rendelkező edzők képesek minőségi oktatást biztosítani a gyerekeknek. Nagyon örülök, hogy személyesen is megismerhettem Csákvár polgármesterét, Dr. Katonáné Venguszt Beatrixet, akin érződik, hogy fontosnak tartja a helyi kempo oktatást, és folyamatos támogatásáról biztosította a helyi egyesületet.”

img_2539

Az Eger Kupa után idén ez már a második olyan Zen Bu Kan Kempo rendezvény volt, amelyre rekordszámú nevezés érkezett a szervezőkhöz.

Az eseményről készült további fényképek hamarosan elérhetőek lesznek a Fotók menüpont alatt.