Szövetségi kapitánynak nevezték ki Takács Attilát, a fehérvári kempósok leköszönő vezetőjét

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Másfél évtizednyi munka után Kyoshi Takács Attila (5. dan), a Székesfehérvári Kempo SE vezetője átadja helyét egykori tanítványának, Renshi Gáncs Ferencnek (3. dan) a helyi edzőterem irányításában.

A Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportszervezet vezetésében megnövekedett teendői, valamint egyéb elfoglaltságai miatt Takács Attila kempo nagymester nem vesz részt a jövőben a Székesfehérvári Kempo Sport Egyesület irányításában. A szakmai berkekben csak Takiként ismert egykori sportoló, majdani edző és sportvezető a jövőben a Magyar Zen Bu Kan Kempo Válogatott szövetségi kapitányaként, illetve az országos sportszervezet alelnökeként tevékenykedik tovább.
A magyarországi profi kempo szabályrendszer meghonosításában élen járó Takács Attila tovább szeretné népszerűsíteni kezdeményezését, és tervei szerint a jövőben újabb és újabb profi gálákat szervez majd, országos televíziós megjelenésekkel. Ez egyben azt is jelenti, hogy tíz-tizenöt főből álló profi csapatát, a Professional Kempo Fighters (PKF) Team-et a jövőben is menedzseli, versenyzőinek a saját és hazai rendezésű viadalokon kívül külföldi megmérettetéseket is szervez.

Takács Attilának valamivel több, mint egy éve született kislánya, Napsugár, aki szintén lefoglalja apukája szabadidejének jelentős részét.

Taki ezúton is köszöni valamennyi tanítványának, edzőjének, segítőjének, és támogató partnereinek, különös tekintettel a szponzoroknak és a média képviselőinek mindazt a pozitív hozzáállást és segítséget, amit az elmúlt másfél évtizedben kapott tőlük!