Szűcs és Polgár is magyar bajnok lehet jövő szombaton!

plakat_new-generation400
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest

plakat_new-generation400

PROFI KEMPO Ifjú tehetségeké lesz a főszerep a 2011. május 28-án 17 órától, a székesfehérvári Vodafone Sportközpontban rendezendő New Generation – V. Profi Kempo Gálán. A királyok városában tartott tegnapi sajtótájékoztatón erről, illetve a szervező Professional Kempo Fighters Team (PKF Team) és a Hummel sportszergyártó vállalat közt létrejött együttműködésről tájékoztatták a sajtó munkatársait.

Egyre nagyobb teret követel magának a profi kempo Magyarországon, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a szabályrendszer életre hívása óta ez már a harmadik olyan gála lesz, amelyet – az országos médiumok tudósításai mellett – felvételről közvetít a DIGI Sport tv-csatorna, méghozzá a tőlük megszokott kiváló HD minőségben.

A jövő szombati eseményen tizennégy összecsapás lesz látható, köztük két profi kempo magyar bajnoki címmérkőzés. A gála négy főmeccse közül az elsőt −78 kg-os súlycsoportban a mindössze 20 esztendős hazai Dencinger Dávid a budapesti Stangel Tamással vívja.
Ezt követi a −86 kg-os súlycsoportban a fehérvári amatőr kempo világbajnok, profi kempo magyar bajnok, 26 éves Ács László és a dorogi Molnár István meccse.

polgar_tamasbalra_archiv

Az est első profi kempo magyar bajnoki címmérkőzésén az ugyancsak 26. életévében járó sárosdi Polgár Tamás, amatőr kempo világbajnok a debreceni Fényes Zsolttal csap össze könnyűsúlyban (−65 kg).
Az V. Profi Kempo Gála második címmeccsét a székesfehérváriak többszörös amatőr magyar bajnok harcosa, a csupán 20 esztendős Szűcs Gergő vívja a dorogi Schremsz Ákos ellen, −71 kg-os kategóriában.

szucs_gergojobbra_archiv

A székesfehérvári Novotelben tartott sajtótájékoztatón Takács Attila, a PKF Team tulajdonos-menedzsere és Kocsis György, a Hummel sportszergyártó vállalat magyarországi képviseletének vezetője egy együttműködési megállapodást kötött, melynek értelmében a dán márka szerelésében alkot egységes megjelenést a jövőben a PKF Team.

A New Generation – V. Profi Kempo Gála tehát 2011. május 28-án, 17 órától kezdődik a székesfehérvári Vodafone Sportközpontban (korábbi nevén ARÉV Sportcsarnok)