Rekordszámú nevezés a VIII. Csákvár Kupán

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest

csakvarkupa2010_4

KEMPO, CSÁKVÁR KUPA Rekordot döntött a közel százhúsz fős nevezéssel az idén nyolcadik “születésnapját ” ünneplő Csákvár Kupa Zen Bu Kan Kempo Országos Gyerek Verseny.

Az ország egyik, ha nem a legrangosabb kempo gyerekversenyének adott otthont a csákvári sportkombinát. Az eseményre a helyi és környékbeli egyesületeken kívül többek között Budapestről és Pécsről is érkeztek kempokák.

csakvarkupa2010_1

csakvarkupa2010_2

csakvarkupa2010_3

Takács Attila, a Székesfehérvári Kempo SE vezetője szerint rendkívül fontos ez a torna az országos sportszervezet éves versenynaptárában. Szerinte ugyanis az utánpótlás kiemelt fontosságú, hiszen a gyerek korosztályokban lehet lefektetni a későbbiekben meghatározó alapokat, s ennek köszönhetően válhatnak majd sikeres felnőtt versenyzőkké a gyerekek.

csakvarkupa2010_5

Az idei Csákvár Kupát megtisztelte jelenlétével a település polgármester asszonya is, aki jelezte: hamarosan leülnek tárgyalni a házigazda klub vezetőivel egy támogatási együttműködés kialakításáról.

A VIII. Csákvár Kupáról a jövő hét folyamán további fotók, videók, interjúk és részletes eredmények is láthatóak, illetve olvashatóak lesznek itt, a Profikempo.hu internetes oldalon.