Letaszítani sem lehet őket: zsinórban tizenegyedik alkalommal nyerték Fejér megyei gyerekek a Hanshi Kupa kempo versenyt.

fehervari_gyoztes_gyerek_csapat
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest

fehervari_gyoztes_gyerek_csapatNem mindennapi rekordnak tekinthető az, hogy a Takács Attila klubjaiban edződő gyerekeket idestova 11 éve képtelenek legyőzni a rivális klubok kempókái, ami a Hanshi Kupa Zen Bu Kan Kempo verseny gyerek kategóriáját illeti. A székesfehérvári együttes első helye mellett a megyei női csapat (Fehérvár-Sárosd), Gáncs Ferenc (Fehérvár) és Ferenczik József (Csákvár) eredménye külön említést érdemel.

Nem mindennapi rekordnak tekinthető az, hogy a Takács Attila klubjaiban edződő gyerekeket idestova 11 éve képtelenek legyőzni a rivális klubok kempókái, ami a Hanshi Kupa Zen Bu Kan Kempo verseny gyerek kategóriáját illeti. A székesfehérvári együttes első helye mellett a megyei női csapat(Fehérvár-Sárosd), Gáncs Ferenc (Fehérvár) és Ferenczik József (Csákvár) eredménye külön említést érdemel.

A XVI. Hanshi Kupát a Budapest Körcsarnokban rendezték, melyre négy nemzet mintegy kétszáz versenyzője érkezett. A szokásoknak megfelelően idén is a Székesfehérvári Kempo SE, a Sárosdi Kempo Klub és a Kempo Harcművészeti SE Csákvár alkotta hármas, jelentős fölényt mutatott a többi klubbal szemben az indulók számát tekintve.

fehervari_gyoztes_gyerek_csapat

A gyerek csapatversenyt immár tizenegyedik(!) alkalommal nyerte meg olyan együttes, melynek tagjai Takács Attila klubjaiban edzenek. Idén az Alfa Team nyert (Hegedűs Bendegúz, Szabó Bálint, Törzsök Petra, Jake Smith, Baricz Máté). Ugyanebben a kategóriában a Csákvári Harcosok szerezték meg az ezüstérmes pozíciót (Sándor Stella, Sándor Erik, László Tamás, Major Míra, Németh Balázs).

A női csapatversenyt a Kempo Amazonjai elnevezésű székesfehérvári-sárosdi vegyes együttes nyerte (Alysha Williams, Törzsök Réka, Hegedűs Hanga, Koncz Viktória, Hegedűs Téna).

img_7834

A férfi csapatok küzdelmében második lett a csákvári Bad Boys (Ferenczik József, Sándor Tamás, Brandl Attila, Nyisztor Bence, Bognár Levente).

Az egyéni számokban, a viadal szabályrendszerben új nehézsúlyú régi-új bajnokot avattak Renshi Gáncs Ferenc (3. dan) személyében, aki a döntőben lekopogtatta a fővárosi Kiss Andrást. Szintén említést érdemel még a csákvári edző, Ferenczik József eredménye is, aki hat év versenyzési szünet után aranyérmet szerzett formagyakorlatban.

ferenczik_jozsefkozepen

gancs_ferencjobbra

A XVI. Hanshi Kupa alkalmával Kyoshi címet adományoztak a Székesfehérvári Kempo SE és a Professional Kempo Fighters Team vezetőjének, Takács Attilának (5. dan). Gáncs Ferenc (3. dan) Renshi címet kapott.