Erőtől és elszántságtól duzzadóan bunyózott Ács László a kempo ob-n

acs_laszlo_kempo_ob_kecskemet
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest

acs_laszlo_kempo_ob_kecskemet

KEMPO OB Miután Ács László meccs nélkül maradt a május 28-án rendezett New Generation – V. Profi Kempo Gálán, a székesfehérvári amatőr világbajnok erőtől és elszántságtól duzzadóan készült az egy héttel későbbi, Kecskeméten tartott Zen Bu Kan Kempo Felnőtt Országos Bajnokságra.

A Székesfehérvári Kempo SE és a Professional Kempo Fighters (PKF) Team sportolója élete egyik legkiválóbb teljesítményét nyújtotta a hírős városban rendezett országos bajnokságon, ahol megnyerte a -85 kg-os „A” Viadal (full-contact) versenyszámot. Ács a nap folyamán összekerült két olyan kempóssal is, akik részt vettek az egy héttel korábbi fehérvári profi gálán, de Ács mind Ifj. Lévai Lászlónál, mind Kárászi Balázsnál jobbnak bizonyult ezúttal.

dencinger_kecskemti_ob

Az V. Profi Kempo Gálán vereséget szenvedett Dencinger Dávid és Polgár Tamás is túltette magát az akkor kudarcon: előbbi a -80 kg-os, utóbbi a -65 kg-os súlycsoportban, „A” Viadalban lett magyar bajnok. Örömteli hír, hogy Dencinger Dávid ellenfele is Fejér megyei kempós volt: a végül alulmaradt Fehér Péter a csákvári klub versenyzője.

koncz_viktoria_kecskemti_ob

A női mezőnyben a sárosdi Koncz Viktória tovább folytatta sikerszériáját. Koncz a -50-kg-os „A” Viadalban hódította el a magyar bajnoki címet.

Az „A” Viadal válogatott kategóriának volt meghirdetve a kecskeméti ob-n, vagyis az ebben a versenyszámban elért helyezésekért járó pontok duplán számítanak, és az itt jól szereplők nagyobb eséllyel pályáznak a Magyar Zen Bu Kan Kempo Válogatottba kerülésre.

kempo_ob_kecskemet

Összesen tizenöt székesfehérvári kempós vett részt a felnőtt ob-n.

Teljes fehérvári és sárosdi eredménysor INNEN letölthető!