A sárosdi lányok vitték a prímet az ifi és junior magyar bajnokságon

hegedus_tena_sarosdi_verseny
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest

hegedus_tena_sarosdi_verseny

IFI ÉS JUNIOR OB Koncz Viktória és Hegedűs Téna elsöprő győzelmét hozta összesítésben a Zen Bu Kan Kempo Ifjúsági és Junior Magyar Bajnokság, melyet Sárosdon rendeztek az elmúlt hétvégén.

Hegedűs Téna négy arany- és egy ezüstérmet, míg az elmúlt esztendő legjobb női kemposának is megválasztott Koncz Viktória négy aranyérmet gyűjtött az utánpótlás bajnokságon. Mindkét fiatal tehetség a Székesfehérvári Kempo SE sárosdi szakosztályának versenyzője.
Koncz Viktória továbbra is remek formát mutat, ami mindenképpen pozitív előjel a 2011. május 22-én rendezendő New Generation – V. Profi Kempo Gálára nézve, ahol ő is ringbe száll majd.

A fehérvári anyaklub kemposa, Törzsök Réka két első és egy második hellyel gazdagodott a ifi és junior ob-n.

A fiúk mezőnyében a fehérvári Kontrik Dávid és a sárosdi Horváth Bence egyaránt három aranyéremmel zárt.

A sárosdi versenyt személyesen tekintette meg a település polgármester asszonya, aki elmondta: nagyon büszke a helyi kemposokra, és örömmel támogatja újabb és újabb versenyek megrendezését. Lehotainé Kovács Klára hozzátette, volt szerencséje betekinteni a Koncz Gábor és Kordás István által vezetett szakosztály edzésmunkájába, és megítélése szerint nagyon színvonalas szakmai munka folyik a folyamatos jó eredmények hátterében.

További eredmények megtekinthetőek ITT!